Hvad skal du holde øje med i efteråret 2015?

Måske har du siddet i bussen og overvejet, hvorfor du pludselig er omgivet af rustfarver, viddebukser og 70’er-inspirerede mønstre?

Fair nok, måske har du ikke lige spottet disse tendenser, men faktum er, at det er nogle af de elementer, der er skudt frem med raketfart hen over efteråret, og som med stor sandsynlighed stadig kan spottes hen over vinteren. Måske havde du forsvoret, at du skulle følge i din mors fodspor og hoppe ned i et par såkaldte flared jeans, der på mange måder er lig med 60’ernes og 70’ernes trompetbukser. Sagen er dog, at det er blevet højeste mode sammen med andre 70’er-inspirerede detaljer som frynser, veste, boheme- og blomstertryk samt brunlige nuancer, både hvad angår beklædning og accessories.

bohemian chic

En anden tendens er lag på lag-stilen, hvor du gerne må mikse silkebluser med uldtrøjer eller andre materialer. Hen over vinteren ser det også ud til, at de grafiske mønstre i sort-hvide nuancer sammen med pels og en farveeksplosion med pangfarver venter ude i horisonten. Så du kan lige så godt erkende det: 70’erne er tilbage!